Cím: 2463 Tordas,
Csillagfürt lakókert 35.
adószám: 65801637-1-51
telefon: +36-30/219-1089
e-mail: info@tomterv.hu

Energetikai pályázatok

Hazai és uniós pályázatokhoz szükséges energetikai tanúsítványokat, energetikai számításokat készítünk Önkormányzatok, közintézmények, cégek és lakosság részére.
Energetikai pályázatokhoz az árak egyedi árképzés alapján!

SZAKTANÁCSADÁS:
Több éves tapasztalat alapján célunk az épületek tulajdonosai és bérlői részére megfelelő szaktanácsadást nyújtani az épületek energiahatékonyságának növeléséről. Gyakorlati műszaki tanácsokat adni és alternatív megoldási javaslatokat kidolgozni az energia megtakarításra vonatkozóan.
A költséghatékony épületenergetikai megoldások érdekében helyszíni tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére a tervezés vagy építés bármely fázisában, mely során szóbeli javaslatokkal támogatjuk az épület optimális energetikai korszerűsítését.
Célunk, hogy az épület energiahatékonyságának fokozásával, energiaköltségeinek csökkentésével a lehető legoptimálisabb megoldásokat találjuk meg. Épületfelújítás esetén a már meglévő szerkezetek optimális szigetelésére, új építés esetén a hőszigetelés optimalizálására Kidolgozzuk a megrendelő igényeinek legmegfelelőbb módozatot. A számítás során megvizsgáljuk a reálisan alkalmazható épületgépészeti megoldásokat, ideértve a megújuló energiák használatának lehetőségét is.

TÁJÉKOZTATÓ KÉRÉSE:
TELEFONON: 06-30-219-1089
e-mail: energetikat@gmail.com